dilluns, 3 de maig del 2010

QUI POSA COM HOM DE COMPONDRE'S A SI MATEIX QUAN ESTÀ A CLASSE




Tot el mon sap que per al bon funcionament educatiu de la classe hi ha d'existir un model de comportament que no ha de ser refutat.Aquest sistema ha de abarcar el comportament a classe, l'us d'objectes no corresponents y regles per a u mateix.

-En primer lloc hem de deixar parlar al profesor i no interrompre'l mentres parla i si ho hem de fer es requereix que s'alçe la mà. Comportaments com aquestos fa que el ambient de clase siga menys esgotador. Tambe s'ha de tindre present que quan et dirigeixes al profesor has de dirigir-te amb bones maneres i amb respecte ja que sino et pot renyir o traure't fora de clase.

-En se gon lloc, no hem de dur aparells com Mp3, Mp4, Mp5, movils, etc. que si son utilitzats mentre un profesor fa explicacions , s'ho pot agafar molt malament i podria castigar-te fora de clase o be requisar-te'l indefinidament.

I en ultim lloc, has de fer tots els deures que et mana per a compendre millor les explicacions i anar mes preparat per a l'exam, ja que si fas els deures estas mes atent a les correccions i ho entens millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada